torstai 30. heinäkuuta 2020

Kansallismielisten Liittouma järjestää Kukkavirta-tilaisuuden 16.8.2020 Turussa klo 14






---
Kysyn miksi näitä monikulttuurikusetus juutalaistahoa edes mainostuloilla yritetään tukea lain?

https://sitoutumattomat-kuntavaaleissa-2021.blogspot.com/
Seppo Lehto tamperelainen historioitsija ja kuntavaaliehdokas valkoisena vaihtoehtona Tampereen kuntavaaleissa 2021
https://kuntavaaliehdokas-2021-Tampere.blogspot.com
---

"Valkoisten elämän merkitys on fb-yhteisönormien vastainen asia", toteaa Tero Ala-Tuuhonen saatuaan ilmoituksen Facebookilta, että 118-Kukkavirta muistotapahtuman mainosta, joka järjestetään Turussa 16.8.2020, ei hyväksytty.

------

18.8.2017 oli päivä, jolloin Suomi otti askeleen kohti monikulttuurista unelmaa ja liittyi Euroopan uuteen normaaliin. Marokkolainen terroristi murhasi Turun kauppatorilla kaksi naista ja haavoitti useita muita ihmisiä, kirjoittaa Kansallismielisten Liittouma.

-----


Suomella ja muulla Baltialla Puolaa ja Saksaa myöden yhteinen huoli Ryssän miehittämistä alueista ja palautusvaatimukset yhteiset Georgiaa Tsetseniaa ja Japania myöden

Kansallismielisten Liittouma samalla asialla kuin Seppo Lehto: Itsenäisen Suomen alueet suomalaisille, ei toiseuden rutolle ja kansalliselle tuholle



Kansallismielisten Liittouma: Itsenäisen Suomen alueet suomalaisille ei toiseuden tuholle ja tulokaslajeille. Hallistusohjelmaan on paradoksaalisesti kirjattu "vieraslajien torjunta" ilman selviä tarkennuksia ja toimia. Seppo Lehto valkoisen eurooppalaisen Suomen ja tulevaisuuden asialla kuntavaaleissa 2021 sitoutumattomana omalla valitsijayhdistyslistallaan hakee muita yhteislistalle.

Ottakaa yhteyttä vapaussoturi@gmail.com

https://sitoutumattomat-kuntavaaleissa-2021.blogspot.com/


Tämä sivusto Seppo Lehdon ylläpitämä Kansallismielisen Liittouman tukisivusto, olkaa hyvä ;)
-------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti