perjantai 16. heinäkuuta 2021

Lehdistötiedote 16.7.2021: Runsaan kuukauden päästä elokuulla Turussa jälleen. Saapukaa yksin, kaksin tai isommissä ryhmissä

Lehdistötiedote 16.7.2021: Runsaan kuukauden päästä elokuulla Turussa jälleen. Saapukaa yksin, kaksin tai isommissä ryhmissä

(Lainaus alkaa: "Kansallismielisten liittouma järjestää perinteisen muistokulkueen Turussa tapahtuneen terrori-iskun muistolle. Alla järjestäjien virallinen lehdistötiedote tapahtumasta.


Tiedote 12.6.2021 Julkaisuvapaa

PERINTEINEN 188 ‑KUKKAVIRTAKULKUE JÄRJESTETÄÄN ELOKUUSSA 2021


18.8.2017 oli päivä, jolloin Suomi otti askeleen kohti monikulttuurista unelmaa ja liittyi Euroopan uuteen normaaliin. Marokkolainen terroristi murhasi Turun kauppatorilla kaksi naista jumalansa nimissä ja haavoitti useita muita ihmisiä.


Hän oli tullut turvallisesta Saksasta Suomeen turvapaikanhakijana. Hänen radikaalista käytöksestään ilmoitettiin poliisille, mutta vihjeeseen ei reagoitu.


Neljä vuotta on kulunut ja jihadisti on viettänyt vankeinhoitolaitoksessamme kaksi vuotta. Hänen rangaistuksestaan on jäljellä noin 12 vuotta. Suomen valtiovalta ei ole tehnyt yhtään mitään ehkäistäkseen vastaavien tekojen toteuttamisen. Sen sijaan suomalaisten tavallisten ihmisten kirjoitetut tai lausutut tunteet tuomitaan vihapuheena ja rasismina.


Viime vuosina kymmenissä jihadistisissa terrori-iskuissa ympäri Eurooppaa on kuollut viattomia sivullisia. Pohjoismaiden tilastoissa on ulkomaalaistaustaisten tekemät rikokset kasvaneet räjähdysmäisesti. Suomessa viimeisen viiden vuoden aikana suomalaisiin on kohdistunut satoja seksuaalirikoksia ja pahoinpitelyitä sekä useita henkirikoksia ulkomaalaistaustaisten tekeminä. Media hyssyttelee ja valtiovalta vaikenee. Suomalaisen elämä ei ole heille tärkeä.


Kokoonnumme Turkuun sunnuntaina 22.8.2021 klo 14.00 kunnioittaen Turun uhrien lisäksi terrori-iskujen uhreja kaikkialla Euroopassa. Samalla haluamme osoittaa, että valkoisen elämä on tärkeä, eikä väkivallan uhreja saa enää arvottaa etnisyyden perusteella.


Hiljaisen kulkueen jälkeen jätämme kukat Aurajoen virran kuljetettavaksi. Ennen kukkien laskua on muistopuhe, jonka puhuja julkaistaan myöhemmin. Edellytämme kulkueeseen ja kukkien laskuun osallistujilta hyvää ja kunnioittavaa käyttäytymistä ja siistiä pukeutumista. Tilaisuus on päihteetön. Omat kukkaset mukaan! Tapahtuman järjestää Kansallismielisten Liittouma ry.


Tapahtumatietoja päivitetään ”188 ‑kukkavirta” facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/3964372083680135


Kansallismielisten Liittouma

"Lainaus päättyi". Todettakoon fb on kommarijutkurunkkareiden foorumi missä sana ei ole vapaa, vaan erittäin sensuroitu. Oppikaa käyttämään sensuroimattomia somealustoja.

https://Ajan-Suunta.blogspot.comSeppo Lehto Ajan Suunta päätoimittaja kulttuurihistorioitsija videoitsija tapahtumien tallentaja.

------------

https://kansallismielisten-liittouma.blogspot.com/

-------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti