sunnuntai 24. huhtikuuta 2022

Monilta putinismin isovenäläisen imperialismiryssäkullin lutkuttajilta uupuu tajunta mistä on kyse kun Ryssä etenee sotarikoksia tehden: Fakta on että Ukraina ei miehitä Suomea, Ryssä miehittää

Promoted to submarine new model of russian navy


Monilta putinismin isovenäläisen imperialismiryssäkullin lutkuttajilta uupuu tajunta mistä on kyse kun Ryssä etenee sotarikoksia tehden: Fakta on että Ukraina ei miehitä Suomea, Ryssä miehittää.

Ryssä käyttää eri kansoja lisäalueiden saantoihin. Suomen suomalaisia Ryssä käytti ollessamme osana Ryssälää sotiin ja aluelaajennuksiin Balkanilla Turkkia, Tsetseniaa, Puolaa vastaan 1860-luvulla, Japania etc. Samoin ukrainalaisia Suomea vastaan viime sodissa. 

Julkinen moite keskuudessamme oleskeville putinismin eli stalinismin rikosten peittelijöille eli "lutkuttajille":

Kansallinen etumme on sotarikollisen miehittäjä-Ryssän vaikutusvallan pienentäminen ja itsenäistyvät alueet koko moskovan oblastissa, sekä itsenäisten kansakuntien säilyminen ilman joutumista mainitsemiesi "lutkuttajia" pahempien lasten, siviilien raiskaajien ja murha-organisaatioiden murhaamaksi. (maailman isoin siirtomaavalta pinta-alaltaan, vaikka väestöä ei enempää kuin parissa eu-valtiossa) 


Erilaisia johtajia Putin on pelkkä sotarikollinen ja pelkuri


Differences between Ukraine vs Russian warcrime state
--------------

Putinismin syventävä oppitunti:

Suomessa "KesKusta" edustaa pitkälti ryssäläisyyttä ja putinismin arvottomuuksien peittelijää ja suosijaa kuten sdp:n punalippu liehu tahot erkki tuomioja ja tarja kgb-halonen:

Keskusta-arvot Kusta päässä matti vanhanen


Kansallinen valistajanne kansallismielisiä tahoja valistaen Tampereelta historioitsija Seppo Lehto
Eduskuntavaaliehdokkaanne 2023 eduskuntavaaleissa.

Poistakaamme isovenäläisyys = ryssäläisyys = putinismi (stalinismi) ja sen kaikki muodot keskuudestamme kuten vaurioituneet puut keskuudestamme:

Seppo Lehto Kansallismielinen moniosaaja eduskuntavaaliehdokas 2023 Tampere Pirkanmaa
https://Eduskuntavaalit-Pirkanmaa.blogspot.com


Kansalliset yhteiset tavoitteemme julki:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti